Een goede mediator neemt uitgebreid de tijd voor u.

Gratis geregistreerde mediators en advocaten

Voor de Stichting Samen Gratis Scheiden werken alleen advocaten en mediators die als MfN Mediator staan ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Ze zijn allemaal gespecialiseerd in familierecht.

Gratis emotioneel en juridisch ondersteund worden

Mediators zijn ervaren met de situaties die zich kunnen voordoen tijdens een echtscheiding. Zij weten hoe zij u emotioneel goed kunnen begeleiden. Bovendien weten ze alles over de juridische vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

U bepaalt de inhoud
Een mediator, in tegenstelling tot de rechter, bepaalt niet voor u hoe de overeenkomst met uw partner er uiteindelijk uit komt te zien. Dat doet u samen in onderling overleg. U bepaalt dus helemaal zelf hoe u de gevolgen van de echtscheiding wenst te regelen. 

Bij Stichting Samen Gratis Scheiden kunt u ook via skype met uw mediator praten.

Online of op kantoor?

Stichting Samen Gratis Scheiden biedt u via Skype ook online mediation. U heeft dan contact met dezelfde mediators, maar gewoon vanuit uw vertrouwde omgeving. U kunt dus vanuit elke locatie uw echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap, verbreking samenleving of scheiding van tafel en bed regelen. Dit is ook een handige optie als de wachttijd bij het kantoor in uw buurt even te lang is.

CONTACT

Wilt u meer informatie? Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur te bereiken op 088 – 116 4444. U kunt zich via dit nummer ook inschrijven voor een gratis scheiding, of een aanvraag doen. Buiten werktijden zijn wij te bereiken via whatsapp op 06 – 57 409 743 en via de e-mail op. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 – 116 44 44 Whatsapp 06 – 57 409 743Contactformulier