Schrijf u in voor snelle online mediation via Skype

Bij Stichting Samen Gratis Scheiden kunt u in uw eigen omgeving uw echtscheiding regelen of uw ontbinding geregistreerd partnerschap, scheiding van tafel en bed of verbreking samenleving. De Skype-afspraak kan ook voor ’s avonds worden ingepland.
Wilt u snel en gratis scheiden, vul dan hier het formulier in.

Contact met Stichting Samen Gratis Scheiden

Neem vrijblijvend contact op door het onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk. Stichting Samen Gratis Scheiden kan uw vraag beantwoorden en beoordelen of u in aanmerking komt voor een gratis echtscheiding. Op uw verzoek zetten we de procedure direct in gang. Wij maken voor u juridisch verantwoorde ouderschapsplannen en convenanten.

Fiscale toeslagen

Heeft u onze bevestiging ontvangen dat uw verzoekschrift is ingediend en u beiden niet meer op hetzelfde adres staat ingeschreven? Dan kunt u met ingang van de volgende maand diverse toeslagen aanvragen. Of deze worden toegekend hangt af van uw nieuwe situatie. Daaronder vallen:

  • hogere huurtoeslag
  • hoger kindgebonden budget (inclusief alleenstaande ouderkop)
  • hogere zorgtoeslag
  • hogere kinderopvangtoeslag

Zie voor meer informatie www.mijntoeslagen.nl.

CONTACT

Wilt u meer informatie? Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur te bereiken op 088 – 116 4444. U kunt zich via dit nummer ook inschrijven voor een gratis scheiding, of een aanvraag doen. Buiten werktijden zijn wij te bereiken via whatsapp op 06 – 57 409 743 en via de e-mail op. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 – 116 44 44 Whatsapp 06 – 57 409 743Contactformulier